Energielevering

Ja, wij zijn (met EPA en ECWF) ook energieleverancier!

Bij de tot nu toe aangesloten bedrijven ligt de gemiddelde besparing op de energietarieven op circa 20%met uitschieters tot wel 30%! Inmiddels maken meer dan 300 bedrijven met bij elkaar bijna 1.000 panden deel uit van het inkoopcollectief. Dit geeft ons een sterke onderhandelingspositie bij de energieleveranciers.

Voor de levering van duurzaam opgewekte energie zoekt de EPNH steeds naar de leverancier met voor u de beste condities. Daarbij kunt u kiezen voor de zekerheid van vaste tarieven voor een periode van 3 jaar of variabele tarieven gebaseerd op de APX-en LEBA-beurs (met een vaste opslag waarbij ieder uur van de dag uw tarief wordt vastgesteld en met u wordt verrekend). Deze laatste vorm biedt de laagste tarieven maar heeft ook een klein risico. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.

Op aanvraag wordt de levering van de groene stroom bevestigd door de levering van de zgn. groencertificaten. Deze certificaten kunt u uitstekend gebruiken voor de externe profilering van uw bedrijf.

Per maand kunt u de levering laten beëindigen. U zit nergens aan vast.

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen op uw gas en elektra dan rekenen wij dit graag voor u uit. Een mailtje met een scan van de laatste jaarafrekening, naar info@epnh.nl is voldoende. U kunt uiteraard ook telefonisch terecht voor informatie of om een afspraak te maken via: 0229 – 714 310