Werkwijze zonne-leasen

Bij EPNH leaset u de meest optimaal renderende zonnestroominstallatie voor uw onderneming. Zonder te hoeven investeren, gaat u meteen terugverdienen.
EPNH is er van en voor het bedrijfsleven in Noord-Holland en dat geeft u de unieke garantie:

De beste kwaliteit zonnestroominstallatie voor de leaseprijs die u betaalt.

Dit betekent een zonnestroominstallatie van topkwaliteit die een optimaal rendement biedt voor uw bedrijf. In slechts vier eenvoudige stappen bespaart u op uw energiekosten en zorgt u voor een schonere planeet:

1: Maak een afspraak met EPNH

Het is wél handig dat u ons van te voren een afschrift stuurt van uw huidige jaarverbruik. Mail naar: info@epnh.nl of bel: 0229 – 714310.

2: We komen bij u langs

Onze deskundigen zijn in staat om ter plaatse al snel een inschatting te maken van wat er bij u mogelijk is. Wat is financieel het gunstigste? Er wordt u meer verteld over de subsidiemogelijkheden. U geeft aan wat uw wensen zijn, wat betreft looptijd en misschien heeft u zelfs al een voorkeur voor een installateur. We zorgen altijd voor minimaal twee aanbiedingen, zodat u de beste keus kunt maken.

3: EPNH doet u het beste aanbod

Na een zorgvuldige voorbereiding, onderzoek en opbrengstberekening doet EPNH u een glashelder voorstel voor de lease van uw zonnestroominstallatie: maatwerk, aangepast aan uw wensen en inzicht in wat de zonnepanelen u gaan opbrengen. Alle kosten zijn in het leasebedrag inbegrepen: deze worden betaald uit wat u bespaart. U heeft de keuzemogelijkheid uit verschillende lokale/regionale topinstallateurs: maar u beslist altijd zelf. Zonder kleine lettertjes weet u vooraf precies waar u aan toe bent. Tot alle voorgaande stappen bent u nog tot niets verplicht tot u de leaseovereenkomst ondertekent.

4. De installatie wordt opgeleverd en u gaat geld besparen

Wij begeleiden de installatie volledig, testen en waarborgen de kwaliteit en de veiligheid. Uiteraard wordt vooraf het installatieproces nauwgezet met u doorgenomen. U weet precies wat er wanneer gaat gebeuren. Na het afwikkelen van de administratieve handelingen gaat de zonnestroominstallatie geld voor u verdienen.
Tijdens de looptijd van het leasecontract zorgt EPNH voor het onderhoud, de verzekeringen en het operationeel houden van de installatie. Na de looptijd bent u vrij dit zelf te doen maar kunt uiteraard ook een onderhoudscontract met onze partners afsluiten.

Monitor

Bij uw installatie krijgt u de beschikking over monitor waarmee u op uw pc, smartphone of tablet altijd en overal uw verbruik, besparingen en opbrengsten kunt zien.