Voor niets gaat de zon op

Zonder zelf te hoeven investeren maakt het Energie Platform Noord-Holland (EPNH) zonnestroom bereikbaar voor ondernemers en instellingen in Noord-Holland. Met de besparing op de energierekening betaalt de lease zichzelf terug.

Zo simpel is leasen van zonnestroom:

Met het leasen van de zonnestroominstallatie daalt uw energierekening direct. Uit de besparing worden de leasekosten betaald en u houdt nog geld over ook. Aan het einde van de looptijd zijn de zonnepanelen van u. U profiteert tientallen jaren van een lagere stroomrekening. EPNH neemt u alle rompslomp uit handen. Als u recht heeft op subsidie dan wordt dat gewoon geregeld en verrekend. Want als ondernemer wilt u geen ingewikkeld gedoe.

EPNH werkt uitsluitend in uw belang: objectief, onafhankelijk, zonder winstoogmerk, met topdeskundigen en (financieel) sterke partners. Eerlijk en betrouwbaar. Want het platform is van het regionale bedrijfsleven in Noord-Holland-Noord, ondersteund door gemeenten en de provincie Noord-Holland. EPNH kent geen winstoogmerk. Een mailtje naar info@epnh.nl is de makkelijkste manier om voor niets de zon op te laten gaan. Wij komen daarna (alleen als u wilt) vrijblijvend bij u langs. Klik hier als u eerst meer wilt weten. .