Zonnestroom

Zonder zelf te hoeven investeren maakt het Energie Platform Noord-Holland (EPNH) zonnestroom bereikbaar voor ondernemers en instellingen in Noord-Holland. Met de besparing op de energierekening betaalt de lease zichzelf terug. Zonne-leasen is een van de diensten die EPNH aanbiedt. Uiteraard kunt u de installatie ook zelf aanschaffen en profiteren van onze collectieve inkoop. Zie bijvoorbeeld dit bericht.

 

Zo simpel is leasen van zonnestroom:

Met het leasen van de zonnestroominstallatie daalt uw energierekening direct. Uit de besparing worden de leasekosten betaald en u houdt nog geld over ook. Aan het einde van de looptijd zijn de zonnepanelen van u. U profiteert tientallen jaren van een lagere stroomrekening. EPNH neemt u alle rompslomp uit handen. Als u recht heeft op subsidie dan wordt dat gewoon geregeld en verrekend. Want als ondernemer wilt u geen ingewikkeld gedoe.

Na een zorgvuldige voorbereiding, onderzoek en opbrengstberekening door onafhankelijke deskundigen, doet EPNH u een glashelder voorstel voor de lease van uw zonnestroominstallatie: maatwerk, aangepast aan uw wensen en het inzicht in wat de zonnepanelen u gaan opbrengen. Alle kosten zijn in het leasebedrag inbegrepen: deze worden betaald uit wat u bespaart. U hebt de keuzemogelijkheid uit verschillende lokale/regionale topinstallateurs: maar u beslist altijd zelf. Zonder kleine lettertjes weet u vooraf precies waar u aan toe bent.

 

Zonnestroom in 4 stappen

Met het leasen van de zonnestroominstallatie daalt uw energierekening direct. U hoeft alleen maar contact op te nemen en het is zo geregeld. Uit de besparing worden de leasekosten betaald en u houdt nog geld over ook. Aan het einde van de looptijd zijn de zonnepanelen van u. U profiteert tientallen jaren van een lagere stroomrekening. Als u recht heeft op subsidie dan wordt dat gewoon geregeld en verrekend. Want als ondernemer wilt u geen ingewikkeld gedoe.

 

1. Maak een afspraak met EPNH

Het is wél handig dat u ons van te voren een afschrift stuurt van uw huidige jaarverbruik. Mail naar: info@epnh.nl of bel: 0229 – 714310.

 

2. We komen bij u langs

Onze deskundigen zijn in staat om ter plaatse al snel een inschatting te maken van wat er bij u mogelijk is. Wat is financieel het gunstigste? Er wordt u meer verteld over de subsidiemogelijkheden. U geeft aan wat uw wensen zijn, wat betreft looptijd en misschien heeft u zelfs al een voorkeur voor een installateur. We zorgen altijd voor minimaal twee aanbiedingen, zodat u de beste keus kunt maken.

 

3. EPNH doet u het beste aanbod

Na een zorgvuldige voorbereiding, onderzoek en opbrengstberekening doet EPNH u een glashelder voorstel voor de lease van uw zonnestroominstallatie: maatwerk, aangepast aan uw wensen en inzicht in wat de zonnepanelen u gaan opbrengen. Alle kosten zijn in het leasebedrag inbegrepen: deze worden betaald uit wat u bespaart. U hebt de keuzemogelijkheid uit verschillende lokale/regionale topinstallateurs: maar u beslist altijd zelf. Zonder kleine lettertjes weet u vooraf precies waar u aan toe bent. Tot alle voorgaande stappen bent u nog tot niets verplicht tot u de leaseovereenkomst ondertekent.

 

4. De installatie wordt opgeleverd en u gaat geld besparen

Wij begeleiden de installatie volledig, testen en waarborgen de kwaliteit en de veiligheid. Uiteraard wordt vooraf het installatieproces nauwgezet met u doorgenomen. U weet precies wat er wanneer gaat gebeuren. Na het afwikkelen van de administratieve handelingen gaat de zonnestroominstallatie geld voor u verdienen.

Tijdens de looptijd van het leasecontract zorgt EPNH voor het onderhoud, de verzekeringen en het operationeel houden van de installatie. Na de looptijd bent u vrij dit zelf te doen maar kunt uiteraard ook een onderhoudscontract met onze partners afsluiten.